زیست آنلاین: کارشناسان بهداشت عمومی روز گذشته اعلام کردند آتش سوزی در جنگلهای بارانی آمازون می تواند سیستم های بهداشتی را تحت الشعاع قرار دهد و منجر به افزایش مرگ ها، از جمله مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا شود.
زیست آنلاین: آژانس بین المللی انرژی (IEA) در گزارش سالانه خود برای سرمایه گذاری انرژی در سال 2020 ، که اواخر ماه گذشته منتشر شده است، بازارهای انرژی را در پی همه گیر ویروس کرونا "بشدت تغییر یافته" توصیف کرد.
زیست آنلاین: رهبران ارشد کسب و کارهای انگلیس از بوریس جانسون خواستند طرح بهبودی سبز را برای بازسازی اقتصاد مقاومتی انگلیس در بحران ویروس کرونا تهیه کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از افزایش ۲۰ درصدی مصرف آب تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: براین اساس رکورد مصرف آب تهران در طی ۵۰ سال اخیر شکسته شد.
از ۱۷.۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری در پروژههای انرژی بادی و خورشیدی که قرار است تا پنج سال آینده توسط غولهای نفتی جهان انجام شود، حدود ۱۰ میلیارد دلار معادل ۵۷ درصد توسط یک شرکت انجام میشود.
استادیار گروه آموزشی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بر پژوهشهای صورت گرفته تغییر دامنه پراکنش گونههای جانوری یا همان تخریب و کوچکسازی زیستگاههای حیات وحش موجب پدید آمدن برخی بیماریهای نوظهور در میان انسانها شده است.
آژانس بین المللی انرژی (IEA) پیش بینی کرد که به دلیل بحران شیوع ویروس کرونا، سرمایه گذاریهای انرژی در جهان حدود ۲۰ درصد معادل ۴۰۰ میلیارد در سال ۲۰۲۰ سقوط می کند که بزرگترین کاهش در تاریخ خواهد بود.
زیست آنلاین: پزشکان و متخصصان سراسر جهان از رهبران کشورها می خواهند تا از بهبودی سبز بعد از بحران کرونا که آلودگی هوا و بحران اقلیمی را در نظر می گیرد، اطمینان حاصل کنند.
صنایع انرژی و گردشگری جهانی از جمله بخشهایی هستند که از بحران شیوع ویروس کرونا به شدت آسیب دیدهاند و بازار انرژی بزرگترین شوک پس از دوران جنگ جهانی دوم را تجربه کرده است.
یک گروه بینالمللی از محققان دریافتند قرنطینه عمومی در واکنش به شیوع کووید ۱۹، میزان تولید کربن روزانه را در جهان ۱۷ درصد کاهش داد، اما این تاثیر پایدار نخواهد بود.
«دونالد براون» استاد دانشگاه ایالات متحده آمریکا و برنده پنجمین دوره جایزه جهانی اخلاق ابن سینا در سخنانی بر اهمیت کاربردی شدن اخلاق در مبحث تغییرات اقلیمی که به گفته وی زندگی و آینده بشر را تهدید میکند، تاکید کرد.
معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیطزیست گفت: با ظهور ناگهانی مهمان ناخوانده کووید ۱۹ و متعاقب آن تعطیلیهای پی در پی در سراسر جهان، کیفیت هوا تا حد زیادی بهبود یافته و شاخصهای کلیدی زیستمحیطی که بیش از نیم قرن به طور مداوم شرایط رو به وخامت را نشان میدادند، متوقف ماندهاند.